Baixa definitiva del servei DESA’L

A partir del 14 d’abril el servei DESA’L ja no estarà disponible a l’apartat d’Aplicacions perquè el servei ja no es troba operatiu per discontinuïtat del mateix.

En els darrers mesos hem estat treballant per donar alternatives als ens usuaris del servei i un cop finalitzades aquestes tasques comuniquem la baixa definitiva del servei. Les opcions que vam donar als usuaris del servei van ser:

  • Transferir els expedients tancats al servei iArxiu
  • Migrar els expedients oberts al servei ERES que inclou un mòdul de registre d’expedients que permet als usuaris disposar de les mateixes funcionalitats que tenia DESA’L i d’altres de noves que permeten disposar d’una bona alternativa.
  • Fer una exportació de tots els expedients i documents de DESA’L per tal que els ens usuaris puguin disposar de tota la informació del servei i la puguin integrar en els seus sistemes d’informació

A més a més, des del 13 de març ja no es va permetre crear nous expedients i documents per facilitar les tasques de migració o exportació. Tampoc es guarda cap justificant de consulta de Via Oberta per pantalles EACAT a DESA’L.

Ara bé i, en compliment de les condicions de prestació del servei, si algun ens necessita l’exportació de les seves dades ens ho pot fer arribar abans del 30/04/2021 obrint una petició al nostre portal de Suport

X