Àstrid Desset serà la nova directora de l’AOC

Àstrid Desset és alcaldessa d’Anglès (la Selva) des del 2015. És graduada en Enginyeria Informàtica per la Universitat Oberta de Catalunya; Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local per la Universitat de Girona, i actualment està cursant un Màster en Innovació i transformació Digital per la UOC.

Ha desenvolupat la seva carrera professional com a tècnica en sistemes d’informació, treballant inicialment per compte propi i, des del 2010, a l’administració publica, implementant sistemes d’anàlisi de dades per a la presa de decisions, programari de gestió i de tramitació en línia, i eines digitals col·laboratives.

També ha estat presidenta del Consorci del Ter, vicepresidenta de Projecció Exterior i Institucional de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques, i consellera de l’àrea d’organització interna, àmbit Informàtica, del Consell Comarcal de la Selva.

Desset substituirà Marga Bonmatí en el càrrec.

Sobre l’AOC

El Consorci AOC té com a missió impulsar la transformació digital de les administracions catalanes. Els seus objectius principals són promoure la interoperabilitat entre administracions públiques; crear i prestar serveis comuns d’administració electrònica; reutilitzar les aplicacions i els serveis d’administració electrònica que es desenvolupin, i garantir i acreditar la identitat de la ciutadania i el personal del sector públic en els tràmits i comunicacions electròniques.

El Consorci AOC l’integren l’Administració de la Generalitat i els governs locals representats per Localret i té l’origen en el Pacte per a la promoció i el desenvolupament de la Societat de la Informació a les administracions públiques catalanes, signat al Parlament de Catalunya el 23 de juliol de 2001.

X