Arrenca el Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

Inauguració 2a edicióEl proper 25 de setembre  s’iniciarà la tercera edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG,  la Diputació de Girona, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consorci AOC.

La ponència inaugural, la realitzarà Genís Roca, arqueòleg de formació i consultor empresarial de professió i fundador i president de Rocasalvatella. 

Sota el títol “Reptes digitals per la governança i els serveis públics”, Genís Roca ens parlarà sobre com la tecnologia i el fet digital estan provocant canvis tant a la societat com als processos i les diferents activitats, i tot plegat suposa reptes tant a l’administració com a la governança. En aquesta sessió intentarem entendre aquest context, identificar alguns d’aquests reptes, i suggerir algunes propostes apreses a altres sectors.

Malauradament, no hi haurà inauguració institucional com a tal, degut a les mesures especials per prevenir els contagis de la COVID19 i arrencarem directament el curs, només amb la presència dels alumnes, motiu pel qual no us podrem convidar tal i com ens hauria agradat.

De totes maneres, retransmetrem per streaming la ponència del Genís Roca, que podreu seguir, el divendres 25 de setembre a les 18:30 hores al nostre canal Youtube.

Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert

La Diputació de Girona, la Fundació UdG, l’EAPC i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), organitzen el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2020-2021, arrencarà la seva tercera edició.

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

Aquesta tercera edició compta amb la presència d’una trentena d’alumnes i més de 50 docents, que són principalment directius i professionals de les Administracions Públiques amb una àmplia i reconeguda carrera professional.

X