Vols formar-te en Administració Electrònica i Govern Obert? Apunta’t al nostre Postgrau

Persona consultant webEl proper setembre s’inicia la tercera edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG, la Diputació de Girona, l’EAPC i el Consorci AOC.

El Postgrau, que compta amb més d’una cinquantena de professors de reconegut prestigi, està adreçat a treballadors de les administracions locals de Catalunya i als professionals del sector privat, que han d’afrontar el repte de la transformació digital de l’administració local.

Nou format

El Postgrau, com a principal novetat d’aquesta edició, combinarà les classes en línia, amb les presencials a Girona, per tal de facilitar l’assistència de treballadors públics d’arreu de Catalunya. D’aquesta manera, es realitzaran dos caps de setmana de classes al mes (divendres tarda i dissabte al matí), de setembre a juny, i d’aquests, aproximadament un terç seran en presencial i la resta per videoconferència.

Podeu matricular-vos i obtenir més informació al web del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local.

X