Les “Noves formes de treballar a l’administració” protagonitzen la segona sessió dels Moments Govern Digital

El pròxim dijous 12 de novembre a les 9:30 se celebra via telemàtica la segona sessió dels Moments Govern Digital, les sessions virtuals sobre govern digital organitzades per la Diputació de Girona, el Departament de Polítiques Digitals i l’AOC que, en aquesta ocasió, tractarà sobre el tema del canvi cultural i les noves formes de treballar a l’administració.

L’objectiu de la trobada és promoure la reflexió sobre els aspectes clau de les noves formes de treballar a l’administració, descobrir metodologies i eines que faciliten el treball col·laboratiu a distància i segur, i compartir les millors iniciatives i bones pràctiques de teletreball que les administracions catalanes ja estan implantant.

Podeu consultar tots els detalls al programa de la sessió “Canvi cultural i noves formes de treballar a l’administració” i realitzar la inscripció emplenant el formulari d’inscripció a la segona sessió dels Moments Govern Digital.

Per anar obrint boca, podeu mirar el vídeo “La Jani i l’Anna conversen sobre com està canviant la forma de treballar a l’administració”, a partir del qual es desenvoluparà la resta de la sessió

X