Xerrada de Carles Ramió sobre la crisi de la COVID-19 i la transformació de la gestió pública. Inscriu-te!

El 29 de maig, en el marc del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert, us convidem a assistir a la xerrada de Carles Ramió titulada Crisi de la COVID-19 i transformació de la gestió pública“.

La conferència pretén reflexionar sobre la importància de la crisi de la COVID-19 com a palanca de canvi en la transformació de la gestió pública actual.

El Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, està finalitzant la seva segona edició i preparant ja la tercera per aquest proper mes de setembre.

El Postgrau, va iniciar-se en modalitat presencial i s’ha reconvertit a modalitat en línia, degut a la situació d’excepcionalitat que estem vivint, situació que facilita l’obertura d’aquesta sessió per totes aquelles persones que ens vulgueu acompanyar.

En aquest sentit, després de la xerrada del Carles Ramió, per a tots aquells que estigueu interessats en la tercera edició del Postgrau, farem una sessió informativa.

Agenda de la jornada

  • 18:30-19:30h: Xerrada de Carles Ramió
  • 19:30-20:00h: Sessió informativa sobre la tercera edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

Lloc i inscripció

La xerrada es realitzarà a través de videoconferència. Per apuntar-vos a la mateixa, cal que ompliu el següent formulari d’inscripció a la sessió “Crisi de la COVID-19 i transformació de la gestió pública”

Posteriorment us farem arribar l’enllaç a la sessió i la contrasenya d’accés.

Postgrau: edició presencial i en línia 

La Fundació UdG, la Diputació de Girona, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consorci AOC, organitzen el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2020-2022, arrencarà la seva tercera edició.

Aquesta edició, com a novetat combinarà la presencialitat amb les classes en línia, per tal de poder fer-lo extensiu al màxim número de treballadors públics.

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Titulats i professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

La matrícula per inscriure’s al Postgrau s’obrirà el proper 2 de juny. Podeu obtenir més informació al web Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local.

X