Xerrada sobre la crisi de la COVID-19 i la transformació de la gestió pública a càrrec de Carles Ramió (vídeo)

Caràtula xerradaEl passat 29 de maig, en el marc del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert, es va dur a terme la xerrada de Carles Ramió titulada Crisi de la COVID-19 i transformació de la gestió pública“.

Si te la vas perdre ara pots visualitzar-la al nostre canal de Youtube.

La conferència reflexiona sobre la importància de la crisi de la COVID-19 com a palanca de canvi en la transformació de la gestió pública actual.

La xerrada formava part del programa del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, com una sessió oberta del mateix. El Postgrau, va iniciar-se en modalitat presencial i es va convertir a modalitat en línia, degut a la situació d’excepcionalitat que hem viscut aquests darrers mesos, situació que ha facilitat l’obertura d’aquesta sessió per totes aquelles persones que ens van voler acompanyar.

El Postgrau està finalitzant la seva segona edició i preparant ja la tercera per aquest proper mes de setembre.

Postgrau: edició presencial i en línia 

La Fundació UdG, la Diputació de Girona, l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i el Consorci AOC, organitzen el Postgrau en Administració Electrònica i Govern Obert, que aquest curs 2020-2022, arrencarà la seva tercera edició.

Aquesta edició, com a novetat combinarà la presencialitat amb les classes en línia, per tal de poder fer-lo extensiu al màxim número de treballadors públics.

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

X