Eines de diagnòstic a Hèstia: l’SSM-CAT

Dimecres 8 d’abril a les 16:00, es va publicar una nova versió d’Hèstia que incorpora l’eina de diagnòstic SSM-CAT, per tal de recolzar els professionals tècnics en la seva intervenció a l’hora de concretar el possible grau de risc d’exclusió de les persones.

Aquesta funcionalitat es troba disponible a la nova pestanya “Diagnòstics” de l’Expedient de SSB, substituint l’antiga pestanya “Problemàtiques”, tot i que es recomana als professionals no fer-la servir fins haver fet formació prèvia que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies té planificada per a tot el territori. Junt amb l’eina trobareu el seu manual d’ús

 

Dins d’aquest nou apartat de diagnosi, els professionals podran triar si incorporar les problemàtiques detectades com feien fins ara, o si passar l’eina de cribratge SSM-CAT. Es poden donar d’alta i fer conviure les dues modalitats, però s’ha de tenir en compte que les problemàtiques poden afectar totes o només alguna de les persones del nucli de convivència i l’eina SSM-CAT és una avaluació individual de cadascuna de les persones vinculades a l’expedient.

 

X