Disponible en vídeo la sessió “Noves formes de treballar a l’administració”

La segona sessió dels Moments Govern Digital celebrada el passat 12 de novembre sota el títol “Noves formes de treballar a l’administració” ja està disponible en vídeo al canal de Youtube de l’AOC. Aquesta segona sessió, organitzada per la Diputació de Girona, el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública i l’AOC, va ser seguida per prop de 280 usuaris i 9 de cada 10 es mostren satisfets o molt satisfets.

La Directora General d’Administració Digital, Ester Manzano, la directora gerent de l’AOC, Marga Bonmatí i Jordi Castanyer, de la Diputació de Girona van ser els encarregats de donar la benvinguda als assistents a la segona xerrada dels Moments Govern Digital, les sessions virtuals de govern digital que estan adreçades a tot el personal de l’administració pública i especialment al del món local.

Organitzada en blocs temàtics i moderada per l’Anna López Sanuy, la xerrada va comptar amb la participació de l’Anna Jornet, de l’Ajuntament de Miravet al primer bloc de la sessió: “Com regular i implantar les noves formes de treballar”. Seguidament, en Pere Losantos i l’Eva Vendrell de UPC Nexus 24 i la Lídia González i la Sílvia Esteva de l’Ajuntament de Palafrugell, van abordar el segon bloc temàtic on es va parlar sobre “Metodologies i eines per treballar a distància”. La “ciberseguretat” va protagonitzar el tercer i últim bloc de la jornada on la Mercedes Aguilar de l’Ajuntament de Rubí i en Joaquim Roqué, de l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses van exposar les seves experiències en aquest àmbit.

Per finalitzar, la Jani Miñarro de l’Ajuntament de Sant Cugat i l’Anna Peláez de l’Ajuntament de Cambrils van exposar les conclusions:

  • menys control i més confiança
  • la feina es consensua i planifica en equip
  • es controlen els resultats i no les hores

En definitiva, que “el teletreball és una eina, no una finalitat”.

X