El món local ja pot presentar les seves candidatures per formar part de la Mobile Week 2020

Mobile World Capital Barcelona i la Generalitat de Catalunya han obert la convocatòria adreçada a ens locals i consells comarcals de Catalunya per formar part de la Mobile Week 2020 que se celebrarà durant el mes de febrer de l’any vinent.

Mobile Week Catalunya és una iniciativa que té per objectiu aconseguir una ciutadania digitalment competent a qualsevol àmbit de la seva vida diària. Planteja diferent espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom que connecten el ventall d’eines d’última generació que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes de les persones per millorar el seu benestar.

Es tracta d’una oportunitat única per als ens locals d’arreu de Catalunya perquè inspira les bases socials que transformen positivament el lideratge digital de la ciutadania a la seva vida diària.

Les ciutats interessades a sumar-se a la quarta edició de la Mobile Week hauran de presentar un preprojecte amb un breu plantejament de format, contingut i durada de l’esdeveniment (entre 1 i 3 dies). El termini per rebre les propostes del món local finalitza el 15 de setembre. Posteriorment, un equip integrat per representants de MWCapital i del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya valoraran els projectes presentats i les ciutats seleccionades es comunicaran el proper 1 d’octubre.

Mobile Week Catalunya va néixer l’any passat, a iniciativa de la Generalitat, per estendre l’impacte del MWC Barcelona a tot el territori català. L’edició passada es va celebrar a Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d’Ebre, amb 110 ponents, 25 conferències i taules rodones, 15 tallers, 3 exposicions, 4 projeccions de cinema o documentals, 2 programes de ràdio i 5 activitats per al públic juvenil o familiar.

Més informació:

Mobile Week 2020

Requeriments de la convocatòria a ens municipals i consells comarcals de Catalunya per formar part de la Mobile Week 2020

Formulari per enviar les propostes

Data límit: 15 de setembre

X