SantviAPProp permet comunicar incidències a través del mòbil

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha posat a disposició dels veïns i veïnes d’aquest municipi del Maresme una aplicació que permet comunicar incidències a la via pública de manera ràpida i senzilla a través del telèfon mòbil.

SantviAPProp permet que qualsevol persona que detecti alguna anomalia a carrers, places, parcs o jardins, pugui comunicar-ho de manera immediata al consistori. Un cop feta l’alerta, el ciutadà rep la confirmació de recepció de la seva incidència i, paral·lelament, el departament corresponent rep l’avís i comença a treballar per resoldre-la.

SantviAPProp és gratuïta i està disponible per als sistemes operatius Android i iOS. Per fer-ne ús, només cal accedir-hi, descarregar-la, instal·lar-la i començar a utilitzar-la. Amb la posada en marxa d’aquesta app, l’ajuntament maresmenc pretén aprofitar les noves tecnologies i posar-les al servei de la ciutadania.

Amb aquesta aplicació els ciutadans també tenen accés a l’agenda d’actes i esdeveniments, les darreres notícies publicades al web municipal, les rutes i llocs d’interès, els horaris i les parades del bus urbà, etc.

SantviAPProp per a Android

SantviAPProp per a iOS

X