Recepció “SmartCatalonia: ciutats amb futur”

El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, acompanyat del conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, presidirà el dilluns 12 de novembre a les 19.30 hores, una recepció als alcaldes i alcaldesses / regidors i regidores de municipis catalans al Palau de la Generalitat en el marc de l’Smart City Expo World Congress que se celebra a la Fira de Barcelona entre el 13 i el 15 de novembre.

Sota el títol de “SmartCatalonia: ciutats amb futur”, la trobada pretén posar en valor l’aposta dels municipis catalans per gestionar les ciutats de manera més eficient, més intel·ligent i més sostenible.

L’acte comptarà amb la intervenció de l’etnòleg digital Josep Maria Ganyet i de diferents representants del món local amb projectes innovadors de solucions urbanes intel·ligents.

L’estratègia SmartCatalonia del Govern vol convertir Catalunya en un smart country de referència internacional que aprofiti l’ús de la tecnologia i la informació digital per innovar en els serveis públics, impulsar el creixement econòmic i promoure una societat més intel·ligent, sostenible i integradora. La voluntat del Govern és que cada dia més i més ciutats, viles i pobles del nostre país s’uneixin a l’estratègia SmartCatalonia i puguin accedir a les diferents oportunitats i projectes innovadors per liderar la transició digital.

X