L’AOC explica el seu paper en la Transformació Digital del món local a l’Smart City Expo World Congress

L’AOC va participar en una taula rodona sobre transformació digital inclusiva, amb el títol “Accelerating Digital Transformation Leaving No One Behind”, en el marc de l’Smart City Expo World Congress, el passat 15 de novembre.

La taula rodona, amb participació de diferents visions públiques i privades d’arreu del món, va reflexionar sobre les accions que els governs i altres actors implicats en el desenvolupament de la tecnologia poden desenvolupar per fer partícep a tota la societat en la transformació digital i no deixar a ningú enrera per qüestió de gènere, edat, condició social, situació geogràfica, etc.

La Judith Aguas, de l’àrea d’Innovació de l’AOC, va explicar les iniciatives que fomenta l’AOC per impulsar la transformació digital de l’administració catalana des d’una perspectiva “citizen centric” per intentar arribar a les necessitats de tota la ciutadania i per tant aconseguir una transformació digital inclusiva.

L’Smart City Expo World Congress és un fòrum de debat a nivell internacional, que promou la innovació i el desenvolupament intel·ligent i sostenible de les ciutats. L’esdeveniment, que enguany ha arribat a la seva vuitena edició, ha aglutinat a més de 21.000 visitants provinent de més de 700 ciutats d’arreu del món, 800 expositors i més de 400 ponents.

X