Girona renova l’app d’informació ciutadana per a dispositius mòbils

L’Ajuntament de Girona ha renovat l’aplicació d’informació ciutadana per a dispositius mòbils com telèfons o tauletes. “Girona app” neix amb la voluntat d’adaptar, simplificar i optimitzar les eines mòbils existents per tal de crear una aplicació amb un nou disseny, més intuïtiu i fàcil d’usar, en què s’han prioritzat els serveis més demandats per la ciutadania gironina.

La informació del temps estimat d’arribada dels busos a cada parada, la geolocalització de les farmàcies amb dades de les de guàrdia, l’estat de les estacions de Girocleta, les incidències en la mobilitat urbana o l’agenda d’activitats municipals són els continguts més destacats de la nova eina que es posa a la disposició dels gironins i les gironines.

La renovació d’aquesta aplicació és un pas més en la línia de posar el ciutadà de Girona al centre de les nostres accions i les nostres polítiques. Fer-li arribar, a través de diferents canals, tota la informació d’interès municipal de la manera més fàcil, ràpida i accessible possible, a qualsevol moment del dia i des de qualsevol lloc, és per a nosaltres una prioritat“, ha ressaltat l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que ha explicat també que des del consistori es treballa per “a la innovació en matèria tecnològica, apostant també per les web app i per les pàgines webs responsives“.

X