Canvi a MUX_DESCARREGA per a eNotum

Tal i com s’informa al blog de Notificacions electròniques, a partir del dia 24 d’octubre el document amb la evidència de la notificació no portarà annex el document de resolució ni els annexes de la pròpia notificació.

A efectes d’integració, afectarà especialment a aquells Ens integrats amb eNotum o Registre Unificat (MUX) que recuperen aquesta documentació.

Actualment a través del connector del MUX_DESCARREGA només s’està retornant l’evidència en PDF ja que aquesta fins ara contenia tots els documents internament com a adjunts. A partir de que les evidències en PDF deixin de contenir aquests documents, retornarem enlloc d’un document en retornarà més (com eTauler o OVER -EACAT-).

Per tant, a partir del dia 24 d’octubre, tornarà sempre un document pdf amb l’evidència (sense adjunts dins del PDF), el document de resolució adjuntat amb la notificació i opcionalment fins a 5 documents annexos que s’hagin adjuntat a la notificació.

Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta incidència, podeu contactar amb nosaltres a través del Portal de Suport a integradors.

X