L’Ajuntament de Reus cedeix l’aplicatiu iSAD a l’AOC

El passat 4 d’octubre, l’Ajuntament de Reus va formalitzar la cessió del programa iSAD, aplicatiu de gestió de l’atenció domiciliària, al Consorci Administració Oberta de Catalunya. L’iSAD ha estat desenvolupat per la societat municipal de l’Ajuntament de Reus Reus Mobilitat i Serveis, amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials (ICASS), amb l’objectiu de millorar la gestió dels serveis d’ajuda a domicili.

L’AOC té com objectiu oferir una solució integral de serveis socials locals. L’iSAD és una solució complementària a l’Hèstia, que facilita la gestió, el control i la intel·ligència de negoci dels serveis d’ajuda a domicili, adreçats a proporcionar atencions personals, ajuda a la llar i suport social a aquelles persones i/o famílies amb dificultats de desenvolupament o d’integració social o manca d’autonomia personal. Actualment està essent utilitzat per diversos ajuntaments arreu de Catalunya.

L’AOC, amb l’objectiu de fomentar la reutilització de les aplicacions exitoses d’administració electrònica que es desenvolupin al sector públic de Catalunya, té la intenció d’avaluar, adaptar i integrar l’iSAD amb l’Hèstia. Aquest procés s’iniciarà el segon trimestre del  2018 i, si tot va bé, s’espera que l’AOC pugui començar a oferir-lo a finals del mateix any. Durant aquest període transitori, el servei iSAD es continuarà prestant per part de l’Ajuntament de Reus.

X