Definit el programa del Congrés de Govern Digital 2017

imgpost3El programa de la II edició del Congrés de Govern Digital (CGD), una edició renovada i amb la mirada posada en les necessitats actuals del sector, ja està definit. Aquesta segona edició del CGD se celebrarà els dies 25 i 26 de Gener de 2017 al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

El programa de la II edició del CGD s’estructura en 4 eixos: Govern Obert, Administració digital, Empresa i Gestió intel·ligent del territori i comptarà amb quasi una seixantena de conferències i taules rodones i 4 tallers pràctics.

El Secretari General de la Presidència, Joaquim Nin, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i el president del Consorci LOCALRET, Xavier Fonollosa inauguraran aquesta segona edició del Congrés, que comptarà amb la ponència magistral d’Andrea di Maio, vicepresident executiu de Gartner Research. Di Maio és expert en govern digital, estratègies d’administració electrònica, govern obert, xarxes socials, serveis al núvol i impacte de la tecnologia en el futur de l’Administració.

També us volem destacar especialment la taula organitzada sobre el Pacte Nacional per a una Societat Digital, signat el passat 24 d’octubre pel Govern de la Generalitat de Catalunya, les quatre Diputacions, l’Associació Catalana de Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i Localret. Aquest pacte té com a objectiu unir esforços i sumar sinèrgies i recursos per donar millor resposta al ciutadà i a les administracions i situar Catalunya en referent internacional davant els reptes de la revolució digital.

El Congrés està co-organitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci Localret i l’AOC i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Si voleu estar al dia de totes les novetats sobre el II Congrés de Govern Digital, podeu fer-ho a través del web del CGD, del compte @governdigital i de l’etiqueta #governDigital a Twitter i del canal @governdigital a Instagram. I  si teniu qualsevol dubte podeu escriure un correu electrònic a info@governdigital.cat.

X