Informe de l’activitat de l’AOC (gener 2017): l’e-TRAM comença l’any amb bon peu

Comencem l’any 2017 amb bones perspectives per a l’e-TRAM. Mai abans s’havien dut a terme 9 mil tramitacions en un sol mes encara que quasi el 84% corresponguin a la instància genèrica. Per altra banda, destaca el fet que entre els deu tràmits més emprats, tres tinguin a veure amb el patró municipal. Els ens que més han fet servir l’e-TRAM el gener han estat els ajuntaments de Roses, la Roca del Vallès i Palau-solità i Plegamans.

Encara que no ha assolit cap rècord, també ha tingut una bona entrada l’e.FACT que ha superat en quasi 43 mil les factures gestionades el gener de l’any passat. Per tipus d’ens, els més actius han estat els ajuntaments amb el 40% de les factures; el 29,7% correspon als ens instrumentals com l’Institut Català de la Salut, que és l’ens que més factures electròniques rep i en tercer lloc els consorcis com el Mar Parc de Salut de Barcelona, el Sanitari de Terrassa i la Corporació de Salut del Maresme i de la Selva.

Per la seva banda, el servei e-NOTUM, també ha començat fort amb quasi 50 mil notificacions. Aquest mes el 45% correspon als ajuntaments, el 34,7% a la Generalitat de Catalunya i el 9,2% als anomenats ens de gestió com l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT), l’Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona i l’ Hospital de Sant Joan de Reus.

Aquest mes tots els serveis del Consorci AOC tenen un nivell òptim de disponibilitat, amb una mitjana del 99,3%.

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels serveis. Gener 2017.

X