Congrés de Govern Digital Local: fes-nos arribar la teva proposta fins al proper 1 de desembre!

Queda menys d’una setmana per finalitzar el període de recollida de propostes per al programa. Fes-nos arribar la teva proposta fins al proper 1 de desembre.

El Congrés de Govern Digital Local, organitzat pel Consorci AOC i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital. Aquesta edició en concret, focalitzada en l’àmbit local, pretén posar èmfasi en totes aquells projectes i iniciatives de l’àmbit local que persegueixen una transformació digital de les dinàmiques, processos i formes de treball dels ens més propers a la ciutadania, amb l’objectiu de donar resposta als nous reptes que ens toquen afrontar derivats de la veritable revolució social, econòmica i cultural que suposa la societat digital.

En aquest sentit, el programa se centrarà en aquests eixos, focalitzats en els resultats dels projectes i serveis:

  • Generació d’estalvis, simplificació i riquesa
  • Innovació en nous serveis públics disruptius
  • Disseny de serveis centrats en el ciutadà
  • Avaluació de l’impacte a la societat
  • Generació de confiança i transparència

Si coneixes alguna experiència o bona pràctica a la teva organització que consideres que pot ser un referent públic en algun d’aquests àmbits fes-nos-la arribar i col·labora en el disseny del programa. Un comitè d’experts formats per membres de diferents institucions vinculades a l’àmbit local valoraran les diferents propostes i les prioritzaran per configurar el programa.

Si tens qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres a través de: info@governdigital.cat

Pots enviar-nos la teva proposta fins el proper 1 de desembre de 2017. Afanya’t! Només falta una setmana!

X