Més flexibilitat en les plantilles d’avís de notificacions/comunicacions d’eNOTUM.

Com a resultat de la millora continua que s’està fent sobre el servei eNOTUM, a partir del proper dimecres dia 6 d’abril, els missatges d’avís de nova notificació o de nova comunicació, donen mes informació al destinatari sobre com ha d’accedir a la bústia de notificacions (certificat o contrasenya) i també dóna la informació que es necessita per a accedir a la notificació.

Aquest canvi ha estat possible gràcies a que ara les plantilles poden incorporar una certa lògica i es pot “programar” el missatge d’avís que s’envia al destinatari.

A partir del proper dimecres, les plantilles d’avís tindran aquest aspecte::

1.- Avís de nova notificació per a accedir amb signatura avançada: Ara s’indica que s’ha d’accedir amb certificat (ja sigui software o en targeta, sense entrar en mes detalls per a no confondre al destinatari)

2.- Avís de nova notificació per a accedir amb signatura reconeguda: Ara s’indica que s’ha d’accedir amb certificat en targeta (per exemple, per a notificacions en l’àmbit de contractació)

3.- Avís de nova notificació per a accedir amb contrasenya: Ara s’indiquen les dades necessària per a accedir: NIF i mail, i mostra uns quants caràcters per a reconèixer el NIF i el mail que s’ha d’utilitzar en el procés d’identificació.

4.- Avís de nova notificació per a accedir amb contrasenya: Ara s’indiquen les dades necessària per a accedir: NIF i, o be el mail o be el mòbil. Es mostren uns quants caràcters per a reconèixer el NIF i el mail o be mòbil que s’ha d’utilitzar per a identificar-se.

X