La nova aplicació d’emissió de certificats entra en funcionament

El proper 19/04/2016 a les 08:00 hores entrarà en producció la nova aplicació de les Entitats de Registre T-CAT i la nova Carpeta del Subscriptor.

Durant les darreres setmanes ja heu estat realitzant les tasques necessàries per a la posada en producció i també heu anat assistint a les formacions a on s’explicava el canvi.

Ara que la data ja s’apropa us volem recordar els principals canvis que implicarà aquesta migració:

  • Els certificats que no siguin en suport targeta es generaran en el moment en que el responsable del servei els lliuri (inclosa la T-CAT P). Les tasques de l’Entitat de Registre finalitzaran en el moment de l’aprovació.
  • El procés de lliurament de la T-CAT P es fa des del mateix lloc que la resta de certificats
  • Els certificats de dispositiu (certificats de servidor, seus electròniques, certificats d’aplicació i segells electrònics) ja no es podran descarregar tantes vegades com es vulgui. La descarrega serà única i si es vol guardar el certificat caldrà fer-ho per part de cada ens.
  • El lliurament dels certificats no requerirà la signatura del responsable de l’entitat de registre virtual de cada ens.

Us recordem que els operadors de l’Entitat de Registre caldrà que hagin realitzat els següents canvis:

  • Tenir instal·lada la darrera versió de JAVA que es pot descarregar des d’aquí
  • Si es vol treballar amb Chrome caldrà que s’instal·li una extensió que ho requerirà en el moment de realitzar el lliurament i que només caldrà que seguiu els passos marcats. Si es vol treballar amb Internet Explorer no caldrà instal·lar res.

L’entrada en producció de la nova aplicació i la nova Carpeta del Subscriptor no afectarà als certificats emesos (continuaran sent vàlids) i tampoc l’operativa de les peticions d’emissió i revocació que es realitzen per l’EACAT .

En aquest enllaç trobareu als manuals d’ús d’aquesta nova aplicació.

Per a poder realitzar tots els canvis de plataforma el proper dimarts dia 14 d’abril a les 15h, el Servei de Certificació Digital del Consorci AOC restarà aturat i no es podran realitzar tasques de sol·licitud de certificats ni de revocació, caldrà que tingueu els certificats generats (tots els certificats que no estiguin generats en aquesta data es perdran). El servei es restablirà dimarts dia 19 a les 8 del matí.

X