Informe de l’activitat de l’AOC (setembre de 2016): mes històric per a l’e-TRAM i l’e-NOTUM

etram1El setembre de l’e-TRAM ha estat el millor de la història del servei: 5.447 tramitacions; de fet, aquesta xifra suposa un augment del 75% respecte del mateix mes de l’any passat. Com és habitual, la “Instància genèrica” continua sent el tràmit més emprat (73%). Cal destacar entre els deu tràmits més utilitzats que hi ha 26 sol·licituds d’accés a la informació pública. Enguany ja s’han dut a terme més de 38 mil tramitacions.

Per la seva banda, el servei e-NOTUM, també ha registrat el seu màxim d’activitat, 44.217 notificacions, de les quals més del 50% corresponen a la Generalitat de Catalunya (36%) i l’Ajuntament de Barcelona (15%). Entre els deu ens que més notifiquen hi ha dues universitats, la de Barcelona i la de Lleida. Podem preveure que, si no hi ha cap imprevist, el mes d’octubre se superarà ja el total de l’any 2015.

També ha estat un bon mes per a Via Oberta que, amb 1.748.760 consultes, ha superat tots els setembres de la seva història. Tenint en compte aquest resultat, l’acumulat de l’any 2016 supera ja els 14 milions de consultes. Com cada mes, l’ens més actiu és la Generalitat de Catalunya amb quasi el 68% de les consultes que van destinades majoritàriament a la concessió d’ajuts, subvencions i beques (66,7%).

Després de mesos sense nous usuaris, Geolocal n’ha incorporat tres: els ajuntaments de la Pobla de Mafumet i Urús i el Consell Comarcal del Gironès.

Aquest mes tots els serveis del Consorci AOC tenen un nivell òptim de disponibilitat, amb una mitjana del 99,7%.

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels serveis. Setembre 2016.

X