Seu-e extesa: ja podeu definir-la a la plataforma de la seu-e 2.0

En el desplegament de correctius i millores del passat mes de juliol es va introduir una millora que fa possible que els ens puguin definir totes adreces web que considerin part de la seva seu-e. Aquesta millora permet que, quan es visita aquestes pàgines des de la seu electrònica de l’ens, no surti cap avís de sortida de la seu-e.

Us recordem que el llistat de webs ha de coincidir amb la llista que hi ha a l’apartat “Estructura i certificats” de la Seu-e. Per incloure aquestes adreces web podeu consultar el manual “Concepte de seu-e extesa”.

Aquesta definició us servirà per millorar les cerques que es facin dins el cercador del servei, un cercador que es basa en tecnologia de Google. El cercador actualment permet fer cerques dins de la pròpia seu-e i transparència i a l’adreça web corporativa de l’ens.

En properes actualitzacions, s’ha prevista que el cercador ofereixi els resultats de les adreces web definides a serveis i tràmits per a l’ens, les adreces web definides com a seu-e extesa i a altres adreces especifiques definides pels ens usuaris.

Us recordem que si teniu algun dubte al respecte, podeu fer-nos-el arribar a través del formulari de contacte.

X