La versió 2.0 del servei Seu Electrònica del Consorci AOC ja està disponible. Aquesta nova versió ofereix la possibilitat de gestionar, a més dels continguts propis de la Seu electrònica, els continguts del Servei de Transparència.

Si voleu actualitzar la vostra versió de SEUe, cal que tingueu en compte quin és el vostre cas:

  • Usuaris actius de SEU-e 1.0
   Podeu demanar l’alta al nou servei de Transparència i, de retruc, a SEU-e 2.0. Per fer-ho, heu de fer la vostra sol·licitud d’alta, modalitat de modificació, i marcar l’opció “Transparència“:
   seuTransparencia03
   Amb aquesta sol·licitud us donarem d’alta tant a SEU-e 2.0 com a Transparència. Un cop feta l’alta, es produirà parcialment una migració automàtica de la SEU-e 1.0 a la 2.0 (consulteu el procediment de migració per a més informació).
  • Usuaris No actius de SEU-e 1.0 o usuaris que no tenen la SEU-e publicada al web corporatiu
   En aquest cas, desactivarem la vostra SEU-e 1.0 en un termini de quinze dies. Si voleu conservar-la temporalment, ens ho heu de comunicar mitjançant aquest formulari.En cas contrari, si voleu disposar dels nous serveis de SEU-e 2.0 i Transparència, heu de fer la vostra sol·licitud d’alta i marcar l’opció “SEU-e, e-TAULER i Transparència’:
   seuTransparencia02
   NOTA: com que ja sou usuaris de l’e-TAULER no caldrà que empleneu les dades relatives a aquest servei.
  • Usuaris d’una solució pròpia de SEU-e
   Si, malgrat haver estat donats d’alta a SEU-e 1.0, NO en sou usuaris perquè disposeu d’una solució pròpia de seu electrònica, desactivarem la vostra SEU-e 1.0 en un termini de quinze dies. Si voleu conservar-la temporalment, ens ho heu de comunicar mitjançant aquest formulari.En el mateix sentit, si el que voleu és disposar del nou servei de Transparència, heu de fer la vostra sol·licitud d’alta on heu de marcar l’opció de modificació:
   seuTransparencia03
   NOTA: amb aquesta sol·licitud us donarem d’alta només a Transparència.

ATENCIÓ: en qualsevol dels casos detallats més amunt, conservareu l’alta al servei e-TAULER al qual us vau adherir de manera conjunta amb SEU-e 1.0.

Per a qualsevol dubte o consulta us podeu adreçar al servei de suport del Consorci AOC: suport.aoc.cat

X