Mataró, Sabadell i Sant Feliu de Llobregat, distingides com a Ciutats de la Ciència i la Innovació

red_innpulsoEl Ministeri d’Economia i Competitivitat ha lliurat aquest dilluns 9 de febrer la distinció “Ciutat de la Ciència i la Innovació 2014” a 15 localitats espanyoles, com a reconeixement per la promoció de la innovació que realitzen els seus ajuntaments com a clau per aconseguir els objectius europeus de desenvolupament sostenible de l’estratègia Horitzó 2020.

Entre aquestes 15 ciutats hi ha 3 municipis catalans, Mataró, Sabadell i Sant Feliu de Llobregat, que han recollit el distintiu entregat per la secretària d’Estat d’ I+D+I, Carmen Vela, en un acte que ha tingut lloc al Palau de Congressos i Auditori Fòrum Evolució de Burgos.

Les ciutats premiades en aquest acte s’integren a la Red Innpulso, la xarxa de ciutats de la Ciència i la Innovació. Amb les 15 noves incorporacions, ja són 56 les ciutats grans, mitjanes i petites reconegudes pel Ministeri pel seu esforç i compromís amb l’I+D+i i la creació d’oportunitats per reforçar i fomentar la ciència i la innovació des de l’àmbit municipal. Les altres ciutats catalanes integrades a la Red Innpulso són Cerdanyola del Vallès, Lleida, Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Viladecans i Vilanova del Camí.

A més del lliurament de les distincions, la jornada ha servit per posar en comú les iniciatives desenvolupades al voltant de la compra pública innovadora, les de suport a les pimes innovadores implantades en els municipis i per abordar l’avanç del nou model de ciutat innovadora.

Per conèixer en detall els objectius de la Red Innpulso, així com la relació completa de les ciutats que en formen part, podeu consultar el web Innpulso, Red de ciudades de Ciencia e Innovación.

X