L’Ajuntament d’Olèrdola activa el seu portal de transparència

portal_transparencia_OlerdolaObrir el 100% de l’Ajuntament al ciutadà. Amb aquest propòsit, l’Ajuntament d’Olèrdola ha activat un portal de transparència accessible des de la web municipal www.olerdola.cat. A través d’aquest nou espai, el ciutadà pot disposar de tot tipus de dades relatives a la gestió quotidiana de l’Ajuntament.

El portal transparencia.olerdola.cat se sustenta en tres àmbits bàsics a partir dels quals s’organitzen les dades i els serveis als quals es pot tenir accés: Transparència, Dades Obertes i Participació.

En l’àmbit de Transparència es pot consultar informació econòmica i financera, normativa i informació jurídica, contractació, urbanisme i obres públiques, així com informació institucional i de planificació.

En els apartats de Dades Obertes i Participació, els ciutadans poden sol·licitar dades, compartir aplicacions i suggerir idees.

L’Ajuntament d’Olèrdola és pioner a Catalunya en l’activació de portals de transparència entre els municipis de menys de 5.000 habitants, tenint en compte que entre els municipis d’aquestes dimensions només s’han activat portals de similars característiques a Castellterçol, al Vallès  Oriental, i a l’Albiol, al Baix Camp.

 

X