L’Ajuntament de Badalona posa en marxa el seu portal de transparència

portal_transp_BadalonaL’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa un nou portal web de Transparència municipal, amb l’objectiu de facilitar als ciutadans la informació pública de forma senzilla i accessible. Al nou portal es pot accedir des de l’adreça www.badalona.cat o directament des de l’enllaç transparencia.badalona.cat.

El portal de transparència facilita l’accés a la informació pública als ciutadans d’una manera estructurada, permanent i actualitzada. En aquest nou portal web es pot trobar informació relativa a diferents àmbits de l’Ajuntament, com ara, informació contractual i econòmica, informació referent a recursos humans i càrrecs de confiança, projectes d’urbanisme i medi ambient, entre d’altres.

El portal de transparència municipal aglutina diferents indicadors per tal de que els veïns puguin consultar informació específica de diferents àmbits de l’Ajuntament.

Els indicadors estan dividits en cincs blocs temàtics:

  • Ajuntament
  • Participem
  • Activitat econòmica
  • La ciutat
  • Indicadors de Transparència

Molta part de la informació que fa referència a aquests indicadors, especialment dels que tenen a veure amb activitat econòmica, s’extreu directament del sistema de comptabilitat municipal, per la qual cosa la seva actualització és immediata.

Aquesta iniciativa se suma a d’altres projectes impulsats pel consistori, com ara el portal de dades obertes, responent a una estratègia definida en matèria de transparència municipal.

 

X