El Govern treballa amb l’AOC en un Pla estratègic per donar suport als ens locals pel desplegament de la Llei de transparència

book-631760_1280La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha informat que el Govern de la Generalitat està treballant intensament en coordinació amb els ens locals en el correcte desplegament de la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Joana Ortega ha anunciat que la Generalitat prestarà assistència tecnològica i jurídica per automatitzar la publicació de continguts i per crear portals locals interconnectats amb el Portal de la Transparència de Catalunya.

Aquestes són algunes de les mesures de cooperació amb els ens locals que el Govern ha adoptat per donar-los suport en el desplegament de la legislació catalana de transparència i que, segons ha informat la vicepresidenta, es troben recollides en un Pla estratègic que es presentarà abans de l’estiu.

Joana Ortega també ha anunciat un programa de formació específica per a alts càrrecs, servidors públics i la resta d’agents implicats per la Llei de transparència.

Més informació al web de gencat: Nota de premsa

 

X