El Consorci AOC és patrocinador del XV Congrés d’Arxivística de Catalunya

congres-arxivisticaEl Consorci AOC patrocina el XV Congrés d’Arxivística de Catalunya, que tindrà lloc a Lleida els propers 28, 29 i 30 de maig de 2015, organitzat per l’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya.

Aquesta XV edició del congrés, que enguany duu per títol  Preservació digital. Accés Permanent, compta amb una trentena de ponències i taules rodones amb l’objectiu de crear un espai de debat sobre la preservació digital dels arxius. 30 ponents nacionals i internacionals que analitzaran els reptes que els professionals del sector hauran de poder cobrir per preservar els actius digitals.

El programa científic del congrés està pensat per donar resposta a 3 objectius generals: De què parlem quan parlem de preservació digital? On puc anar a buscar solucions de preservació digital? i Quin serà el meu paper quan ja hagi contractat serveis de preservació digital?

Les inscripcions estan obertes fins el 22 de maig. Podeu inscriure-us a través del formulari on-line disponible a la pàgina de Registre

Trobareu tota la informació del congrés al web: www.arxivers.cat

 

X