agt_virus-256

Autor: Everaldo Coelho, Llicència: GNU Lesser General Public License

Una de les principals amenaces per als dispositius de les nostres organitzacions són els virus informàtics. La majoria de virus informàtics cerquen el robatori d’informació personal per tal de fer negoci amb ella.

Tal i com us comentàvem en posts anteriors, el 2014 ha estat un any intens en ciberatacs, de la mateixa manera que el 2013, en que els ciberatacs van moure gairebé 50 bilions d’euros.

Tot i així, la seguretat de la informació és encara una de les assignatures pendents de moltes organitzacions, tot i el gran cost que suposen per a les empreses aquests atacs i segons els experts en seguretat informàtica. D’aquesta manera, la inversió en seguretat és una peça clau en les organitzacions i els sistemes antivirus hi juguen un paper fonamental.

Hi ha un munt de falses creences sobre les amenaces en qüestió de ciberseguretat que existeixen i la millor manera de protegir-se contra elles. En el següent article de Kapersky Lab, abordem cinc grans mites de la seguretat informàtica i les seves respectives realitats: 5 mites sobre els antivirus

X