Presentació del llibre: Obertura i reutilització de dades públiques

presentacio_llibreLa Generalitat de Catalunya, de la mà de la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió, va presentar el passat  17 de novembre el llibre Obertura i reutilització de dades públiques, segon volum de la col·lecció ‘Govern Obert’, l’autor del qual és Martín Álvarez Espinar, responsable de l’Oficina del World Wide Web Consortium (W3C) a Espanya i membre de la Fundació CTIC.

En aquest llibre, s’analitza l’obertura de dades i el foment de la reutilització de la informació pública, el seu cicle de vida, el marc legal vigent i examina algunes de les principals iniciatives a escala internacional. A més, contextualitza el món de les dades obertes en un marc general però també en els àmbits que ens són més propers: comunitat nacional, àmbit professional i institucional, internacional, etc. Ja ens el podem descarregar en català, castellà i anglès.

Per a més informació sobre el llibre o l’autor o si voleu descarregar-vos el llibre, podeu accedir al següent enllaç: Obertura i reutilització de dades públiques