Cinquena edició del curs sobre Interoperabilitat a l’EAPC

El passat 8 de maig va tenir lloc la cinquena edició del curs “Com compartir dades entre administracions: INTEROPERABILITAT”, que s’imparteix a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC).

Aquest curs està adreçat al personal de l’administració local involucrat en els processos d’adaptació dels procediments administratius als preceptes de les lleis vigents en matèria d’intercanvi telemàtic d’informació entre administracions i entitats públiques, a fi de donar compliment al dret reconegut als ciutadans de no aportar dades i documents que obrin en poder de les administracions.

Aprofitant el gran nombre de participants d’aquesta edició, es van donar a conèixer dos nous serveis d’interoperabilitat als quals podeu accedir a través de Via Oberta:

  • Registre Civil: consulta de naixements, matrimonis i defuncions (carta de servei, pdf)
  • INSS: consulta de prestacions socials públiques percebudes (carta de servei, pdf)

Amb aquesta edició ja són més de 200 treballadors públics de l’administració local els que han passat per l’aula de la Interoperabilitat . Si esteu interessats en assistir a la propera edició, que es celebrarà el 21 de novembre de 2013 trobareu més informació al web de l’escola, apartat d’Activitats formatives i de divulgació, temàtica Tecnologies de la informació, línia Estratègica.

X