Llagostera estrena seu electrònica

L’Ajuntament de Llagostera ha posat en funcionament la seva Seu electrònica accessible des de https://www.seu.cat/llagostera. A diferència del web corporatiu municipal, la titularitat de la Seu electrònica comporta la responsabilitat respecte a la integritat, la veracitat i lactualització de la informació i els serveis per part de l’Ajuntament de Llagostera.

A la Seu electrònica hi ha disponible el tauler general d’anuncis, la informació pública en tràmit, les actes dels plens dels darrers 5 anys, els tràmits on line, el perfil del contractant, la informació referent als pressupostos municipals i les ordenances. Properament s’ampliarà la informació disponible a la Seu integrant-hi el catàleg de tràmits i tota la informació urbanística municipal.

Amb la posada en marxa de la Seu electrònica l’Ajuntament de Llagostera fa un pas més per complir la Llei 11/2007, de 22 de juny, d’accés electrònic dels ciutadans als serveis públics (LAECSP).

Per fer-ho possible ha utilitzat la plataforma del servei de Seu electrònica que ofereix gratuïtament el Consorci Administració Oberta de Catalunya (Consorci AOC) i properament hi integrarà l’eTAULER, un altre servei del Consorci AOC que permet la publicació i la gestió d’edictes electrònics mitjançant Internet. L’eTAULER és una eina de publicació certificada amb automatismes associats a la gestió de la publicació dels edictes,com per exemple el control de períodes d’exposició per tal de garantir els temps d’exposició i la integritat de la informació.

X