Consulta les dades del cens electoral amb l’idCAT

Amb motiu de la celebració de les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 25 de novembre, us recordem que amb el vostre certificat idCAT (www.idcat.cat) podeu consultar les vostres dades electorals, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, a través del web del Instituto Nacional de Estadística (www.ine.es). Això vol dir que podeu saber quina és la vostra mesa i el vostre col·legi electoral sense esperar a rebre la carta de l’Oficina del Cens Electoral a casa vostra.
Al canal idCAT de Youtube (http://www.youtube.com/user/idCATvideo) teniu un vídeo que explica, pas a pas, com fer-ho.
Aquest és només un dels més de 9.000 usos que es poden fer amb el certificat idCAT. Podeu consultar-los tots clicant aquí. A més d’aquest vídeo, al canal idCAT de Youtube també trobareu diversos vídeos sobre tràmits, usos i tutorials relacionats amb el certificat idCAT.
Si encara no teniu l’idCAT, el podeu sol·licitar a qualsevol de les entitats de registre que l’ofereixen, i que podeu consultar aquí.
A més, si voleu estar informats de totes les notícies relacionades amb l’idCAT, podeu seguir-nos a Twitter (http://www.twitter.com/_idcat).

X