Comencem amb algunes novetats…

Tal i com he comentat en algun dels posts anteriors avui us començo a anunciar algunes de les noves prestacions que tindrà la versió d’e-TRAM que estem treballant.

D’entrada heu de ser conscients que el desplegament el realitzarem en diferents fases, però la nostra previsió és que els primers ajuntaments tinguin disponible aquesta nova versió a finals d’aquest any. Serà durant els primers mesos de l’any 2012 quan realitzarem el canvi de forma progressiva per a la totalitat dels webs (actualment més de 800).

La versió que estem treballant augmenta les prestacions d’autogestió del servei, n’anirem parlant. Però ara us comento un canvi més evident, l’aparença de la pàgina d’inici de l’e-TRAM per la part ciutadana.

Amb aquesta versió d’e-TRAM l’entorn del catàleg actual (on apareix l’escut i el conjunt de tràmits), passarà a ser una pàgina molt més vistosa i estructurada segons els diferents tipus de informació que incorporarà aspectes com ara:

  • L’accés als tràmits a través d’agrupació de tràmits més usats
  • L’accés als tràmits a través d’agrupació de tràmits per necessitats (fets vitals)
  • L’existència d’un buscador de tràmits
  • L’accés a una carpeta ciutadana millorada
  • Les dades del contacte municipal
  • Un espai per a links i bànners

En definitiva, tot i que aquesta nova versió es vol centrar en millores internes de la plataforma, també suposarà una millora en l’entorn ciutadà amb aquesta pàgina inicial que, en la majoria dels seus apartats, serà d’autogestió per part del municipi. Properament us mostraré alguna imatge de com quedarà tot plegat.

X