El Consorci AOC present a la jornada rdiSAC “Els webs dels ajuntaments al segle XXI. Noves tecnologies, noves oportunitats”

Dijous 18 de maig el Consorci AOC va participar a la jornada dedicada a l’anàlisi dels llocs web dels ajuntaments que va tenir lloc a Tarragona a la sala d’actes Fundació URV del Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació.

En concret, hi va intervenir el cap del gabinet tècnic del Consorci AOC, Ignasi Albors. La seva intervenció, ‘Interoperatibilitat entre administracions públiques a dia d’avui’, va explicar el paper actual de la interoperabilitat i quina serà la seva importància en el futur dels serveis i models de relació amb el ciutadà.

Què és rdiSAC?

Dos anys després del desenvolupament amb èxit del projecte d’Atenció Ciutadana no presencial iSAC, centrat en donar una resposta automatitzada a les demandes més habituals dels ciutadans a l’Administració pública, i que va ser desenvolupat per la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Terrassa amb el suport del Consorci AOC, arriba ara l’RdiSAC com ‘la versió 2.0 i multicanal de l’iSAC’. El seu objectiu és oferir un servei d’atenció pública 24 /7 en les condicions de sostenibilitat que requereix la societat actual. El projecte té previst un desenvolupament de dos anys, d’octubre de 2008 a octubre de 2010.

X