L’Ajuntament de Sant Cugat, nova adhesió a la campanya de promoció de l’e-TRAM

Més de 250 ajuntaments catalans han apostat ja pel Mòdul de Tramitació Municipal, e-TRAM, una iniciativa que, sorgida conjuntament dels ajuntaments catalans i el Consorci AOC, té com a objectiu oferir una solució tecnològica i de gestió per a tots aquells municipis que no ofereixen serveis de tramitació per Internet.

Amb l’objectiu de fomentar i incrementar l’ús de la tramitació telemàtica, el Consorci AOC ofereix als ens locals que tenen l’e-TRAM instal·lat a la seva web la possibilitat de portar a terme una campanya de comunicació d’aquesta eina, en concret un tríptic informatiu. Com a exemple, podeu veure els tríptics de:

Des de la nostra transparència de marca cap al ciutadà dels ens locals, s’ha optat per un tipus de campanya totalment personalitzada amb la imatge corporativa de l’ens local. A més, cal subratllar que el cost de la creativitat del tríptic i de la primera impressió corren a càrrec del Consorci AOC i que el seu disseny està a disposició de l’ens local interessat perquè en el futur en faci l’ús que consideri oportú.

Si hi esteu interessats, podeu consultar el Díptic explicatiu de la campanya de difusió de l’e-TRAM (PDF; 149,5 KB)

Per a qualsevol aclariment o suggeriment, us podeu posar en contacte amb l’àrea Comunicació del Consorci AOC (tel. 93 272 25 37).

X