[Finalitzada][AOC] Canvi en la forma d’integrar-se amb la tramesa genèrica i altres serveis i tràmits de l’EACAT

Us informem que s’ha fet la tasca a la qual feia referència l’anterior comunicat:

El Consorci AOC ha millorat la forma d’integrar-se amb la tramesa genèrica i altres serveis i tràmits de l’EACAT.
Fins ara, els integradors s’integraven amb la tramesa genèrica fent ús d’una modalitat molt costosa i complicada (OVER FORMULARI) que implicava haver de tractar el formulari PDF per part de l’integrador.

A partir d’ara, us recomanem que deixeu d’utilitzar aquesta modalitat d’integració i passeu cap a una nova modalitat, anomenada OVER_INTEGRACIO, que us permetrà integrar-vos amb la tramesa genèrica i altres serveis i tràmits EACAT sense necessitat d’omplir i manipular formularis PDF. Es tracta d’una integració amb missatgeria XML que us permetrà integrar-vos d’una manera molt més senzilla i neta amb l’EACAT.

Com que sabem que aquesta nova modalitat implicarà un temps de desenvolupament mantindrem la modalitat antiga (OVER_FORMULARI) fins el 31/12/2021 per tal que tingueu temps suficient per adaptar els vostres sistemes d’informació.
Per a més informació sobre aquest nou servei d’integració consulteu a: https://github.com/ConsorciAOC/OVER o amb el nostre portal de suport a integradors: https://www.aoc.cat/portal-suport/portal-de-suport-dintegradors/idservei/integracio/

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del Portal de Suport d’Integradors.

X