Alta del portal de dades obertes amb càrrega de dades pròpies

La plataforma de dades obertes del món local que ofereix l’AOC

El Consorci AOC facilita al món local un Portal de Transparència que inclou un Repositori de Dades Obertes de fonts supramunicipals per a donar una primera resposta a la reutilització de les dades del sector públic de Catalunya. Aquesta solució, -fruit dels treballs col·laboratius de la Xarxa de Governs Transparents de Catalunya-, és un estàndard al trobar-se en funcionament a més del 96% d’ajuntaments catalans, i globalment en un conjunt de 1.173 ens del sector públic local.

Des del Consorci AOC s’ha realitzat un evolutiu a l’entorn de Dades Obertes, que facilita als ens local publicar els seus propis conjunts de dades en format obert i reutilitzable. Podeu disposar de més informació sobre la possibilitat de crear conjunts de dades propis al “Manual del portal de dades obertes i recursos pels ens locals”

Descarrega (PDF, 3.49MB)

Com sol·licitar-ho

Per sol·licitar la possibilitat de publicar dades obertes pròpies, trobareu el tràmit a EACAT Tràmits > prestador Consorci AOC, Servei CAOC – Sol·licitud de serveis > Tràmit “Sol·licitud d’alta i modificació dels serveis de l’AOC”. Cal disposar prèviament  del portal de transparència.

Cal destacar que l’ens haurà de facilitar a l’AOC un compte FTP o entorn web on pujarà els seus fitxers CSV. Diàriament  l’AOC hi accedirà, sincronitzarà les dades i les publicarà al portal de l’ens en qüestió.

 

 

Aquesta informació ha estat útil? NoSí
El 100% l'ha trobat útil (2 vots)
Millora aquest contingut

0 Comentaris

CA ES EN