Publicades les subvencions a projectes d’activitats commemoratives, de recerca i difusió de la memòria democràtica (2023)

El Departament de Justícia, a través del Memorial Democràtic, obre la convocatòria per a l’any 2023, de les subvencions en règim de concurrència a projectes d’activitats commemoratives, de recerca i de difusió de la memòria democràtica (ref. BDNS 679179).a

Aquestes subvencions donen suport a projectes realitzats majoritàriament a Catalunya i destinats a activitats culturals, commemoratives, pedagògiques, de recerca i de difusió de la memòria democràtica relacionades amb la Segona República, la Guerra Civil, l’exili, la deportació, la repressió, la resistència i la construcció de la societat democràtica.

Poden optar les persones físiques o jurídiques, públiques o privades, domiciliades a Catalunya, l’objecte de les quals tingui relació directa amb les finalitats objecte de la subvenció.

El termini per a la presentació de la documentació esmentada finalitza el 5 d’abril.

Trobareu més informació en les seves bases reguladores.

Per tramitar aneu a Tràmits, dins del Catàleg de tràmits i, concretament, en el servei JUS – MDC – Subvencions a projectes d’activitats commemoratives, de recerca i de difusió de la memòria democràtica 2023.

X