En relació amb el canvi de targetes criptogràfiques que us vam anunciar el 19 de novembre de 2022, posem a la vostra disposició el nou programari que haureu d’instal·lar en tots els ordinadors que operin amb les targetes d’operador idCAT.

Aquest nou programari serà necessari quan comencem a emetre certificats a les noves targetes, a partir de l’abril d’aquest any (la data exacta es confirmarà més endavant), motiu pel qual us recomanem que l’aneu instal·lant en els vostres ordinadors.

El nou programari, un cop instal·lat, el podreu verificar tal com s’indica als Requisits per a l’obertura i manteniment d’una Entitat de Registre idCAT.

Per preparar-vos millor de cara al canvi i poder fer proves amb antelació, podeu sol·licitar-nos targetes de prova del nou model mitjançant el procediment habitual de sol·licitud certificats de proves, amb el seu preu públic establert, que trobareu a la pàgina descriptiva del servei T-CAT.

Per millorar la seguretat de les comunicacions dins del Servei de Certificació Digital (SCD), el proper 1 de març de 2023 a les 15 h es procedirà a oferir-les amb un nivell de seguretat a partir de TLS 1.2. Per verificar la compatibilitat dels equips amb TLS 1.2 abans del dia del canvi, podeu revisar el punt en relació amb la connectivitat tal com recull la FAQ de Requisits per a l’obertura i manteniment d’una Entitat de Registre idCAT

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el nostre Centre d’atenció a l’usuari (CAU) a través del Portal de suport de les Entitats de registre idCAT i el Portal de suport als usuaris de la T-CAT.

X