El termini per a comunicar al Registre Públic de Contractes les licitacions del 2021 finalitza el 28 de febrer

Per donar compliment als terminis establerts a la normativa que regula la tramesa de dades contractuals al Registre Públic de Contractes, us informem que el 28 de febrer de 2022, és el darrer dia per a informar les vostres dades dels contractes corresponents a l’exercici 2021.

Des dels Serveis Tècnics del Registre Públic de Contractes al Departament d’Economia i Hisenda, s’ha detectat que encara hi ha un volum elevat de contractes que ja estan informats però es troben pendents de trametre, per tant us demanem que els reviseu i feu la tramesa al més aviat possible. Cal comunicar de forma definitiva totes les dades contractuals de 2021, incloses pròrrogues, modificacions i liquidacions.

Per tant, el proper dia 28 de febrer de 2022, cal que totes les dades relatives als contractes estiguin informades a l’RPC i que les que en aquest moment encara es trobin en l’estat ”organisme contractant” o  “contracte retornat” estiguin degudament trameses.

Posem, així mateix, a la vostra disposició el Portal de Suport del Registre Públic de Contractes així com un tutorial d’autoformació del servei al Campus de l’AOC.

Us recordem també que us podeu inscriure als seminaris on-line de formació dels serveis d’e-Contractació que es realitzen periòdicament. Podeu consultar les dates i registrar-vos a través de l’enllaç de sota: https://campus.aoc.cat/project/plataforma-electronica-de-contractacio-publica/

X