S’amplia el termini per a la presentació de sol·licituds de subvenció dins del servei “SOC – Subvencions per al Programa ADA MRR (SOC-ADA)” d’EACAT

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha publicat la modificació de la convocatòria de subvencions per a la realització d’accions de formació professional per a l’ocupació per a l’adquisició i millora de competències digitals per impulsar l’emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere en el marc dels programes de formació per cobrir necessitats específiques que promou el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC – ADA) (ref. BDNS 603591).

Les qüestions bàsiques a tenir en compte són:

  • El termini que finalitza el 10 de març de 2022.
  • L’objecte que és la a concessió de subvencions públiques destinades a la realització d’accions formatives de l’àmbit digital, per a l’adquisició i millora de competències digitals per impulsar l’emprenedoria, el desenvolupament rural i reduir la bretxa de gènere.
  • Els beneficiaris d’aquestes subvencions són les es entitats, públiques o privades, constituïdes legalment i amb establiment operatiu a Catalunya que estiguin inscrites, en el moment de presentar la sol·licitud, en el corresponent Registre de centres i entitats de formació.

Podeu trobar més informació en la notícia de publicació d’aquest servei.

X