Beatriz Martín inaugura la 5ª edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

La sessió inaugural de la 5a edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, celebrada el 30 de setembre a l’Auditori Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, va comptar amb la ponència inaugural de Beatriz Martín, Chief Digital Officer de BBDO&Proximity Espanya i docent al Màster Executive en Advanced Analytics & Data Science de la UIC. La seva intervenció va estar precedida de la inauguració insctitucional a càrrec de:

  • Il·ltre. Sr. Pau Presas, vicepresident primer de la Diputació de Girona
  • Sra. Irene Compte, directora general de la Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
  • Sra. Àstrid Desset, directora gerent del Consorci d’Administració Oberta de Catalunya

L’alumnat va poder seguir la sessió de manera presencial i es va emetre en línia a través del canal de Youtube de l’AOC. Beatriz Martín va reflexionar sobre els conceptes de Web 3.0, Web 4.0 i Web 5.0 i el seu impacte i va abordar la manera com les noves tecnologies desencadenaran una gran revolució social, generant noves oportunitats per crear una societat millor i noves opcions per solucionar els grans reptes que hem d’encarar. Es tracta d’un canvi de paradigma tecnològic i social, organitzatiu i de models de negoci, que canviarà la manera com vivim, socialitzem, juguem, comprem, treballem, col·laborem i ens organitzem.

A continuació podeu accedir al vídeo de la sessió inaugural i al de la ponència de Beatriz Martin.

Inauguració institucional:

Ponència “Web 3.0, web 4.0 i web 5.0 i el seu impacte”:

El Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG, la Diputació de Girona i el Consorci AOC, i que compta en aquesta edició, amb una trentena d’alumnes provinents d’administracions d’arreu de la geografia catalana, es desenvoluparà en sessions presencials i en línia, durant els 9 propers mesos, finalitzant les classes el proper juny de 2023.

X