L’EAPC obre la inscripció a les formacions per a l’administració local del segon semestre de 2021

Les persones interessades en el Pla de formació per a l’Administració Local previst per al segon semestre de 2021 que ofereix l’Escola d’Administració Pública de Catalunya ja poden realitzar la inscripció a les activitats formatives.

El Pla de formació per a l’Administració Local afronta el doble repte de continuar contribuint a la millora competencial, l’actualització de coneixements i la reorientació dels professionals de l’Administració Local, així com continuar donant resposta a les necessitats formatives dels empleats i empleades públiques en l’especial situació de crisi sanitària que pateix el país.

Davant la situació actual d’establiment de mesures especials per a la contenció del covid-19, la modalitat de formació en línia serà preferent per a l’organització de l’activitat formativa del segon semestre. Tot i això, també hi ha algunes activitats presencials programades arreu del territori.

Aquest pla pretén donar suport als governs locals en la gestió dels recursos públics per tal que puguin donar resposta als compromisos envers la ciutadania amb eficàcia, eficiència i qualitat en la prestació dels serveis públics. Amb aquest objectiu, pel segon semestre de l’any 2021, s’han programat 93 activitats formatives, de les quals 9 són noves. Del total d’activitats programades, 79 es duran a terme en línia i 14 en format presencial.

Podeu ampliar informació sobre el Pla de formació per a l’Administració local (segon semestre de 2021) a la pàgina web de l’EAPC    

X