Activació del nou aplicatiu SIR

El proper 5 de maig a les 15:00 posarem a disposició de tots els ens EACAT un nou aplicatiu SIR que us permetrà gestionar de forma més amigable i intuïtiva l’intercanvi de registres amb les administracions de fora de Catalunya, i que substituirà al servei EACAT utilitzat fins ara. Només es mantindrà l’actual apartat “Pendent de confirmar SIR”, que modificarem per “Històric trameses SIR”, on trobareu les trameses gestionades fins el 5 de maig, per si necessiteu fer qualsevol consulta.

Cal que els ens usuaris tingueu present que:

  1. Heu de tenir gestionades les peticions rebudes fins aquella data : és a dir acceptades, rebutjades o reenviades, segons sigui el cas. De tota manera, per tal que no quedi cap tramesa pendent, acceptarem d’ofici totes les trameses que estiguin en estat “Pendent” en el moment del canvi d’aplicació, així les tindreu al registre i les podreu gestionar.
  2. Els usuaris necessiten disposar del rol corresponent: hi podran accedir els usuaris que disposin de rol per fer-ho dins el vostre ens. Des de l’AOC activarem aquest rol a tots els usuaris que actualment disposen del rol “Registre” en el vostre ens, i a partir de la data indicada, podreu assignar-los com considereu. Aquest servei té per nom “Sistema de Interconexión de Registros” i el rol es diu “SIR“. Us recordem com s’assignen aquests permisos a EACAT

A continuació també us oferim diverses FAQs on trobareu el detall del funcionament del nou aplicatiu:

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o suggeriment que tingueu al respecte a través de nostre Portal de Suport.