SOC – Espais de recerca de feina en l’àmbit de l’orientació per a l’ocupació 2020

Carretera infinita amb la paraula START impresa en blancEl Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) obre la convocatòria de subvencions per al desenvolupament d’espais de recerca de feina en l’àmbit de l’orientació per a l’ocupació. Els espais de recerca de feina tenen per objectiu desenvolupar les competències necessàries per realitzar amb major efectivitat una recerca organitzada i sistemàtica de feina, per tal de millorar l’ocupabilitat i la incorporació al mercat laboral de les persones demandants d’ocupació.

Se subvencionaran dos tipus de serveis:

  • La recerca activa de feina, amb l’objectiu d’inserir laboralment a les persones participants, utilitzant una metodologia activa en la que es fomenta l’autonomia de cada persona, s’incentiva i es motiva perquè les persones participants presentin el màxim de candidatures, atenent el seu objectiu professional i l’adequació del seu perfil a les demandes de les empreses.
  • Les eines informàtiques, amb l’objectiu de complementar el coneixement i reforçar el seu ús per assolir el nivell que requereix la tipologia de servei de recerca activa de feina; amb la finalitat de realitzar la recerca de forma fluida i autònoma.

El termini per a la presentació de sol·licituds finalitza el 17 d’agost de 2020.

Trobareu més informació en les seves bases reguladores.

Per tramitar aneu a Tràmits, en el Catàleg de tràmits del SOC i, concretament, al servei SOC – Espais de recerca de feina en l’àmbit de l’orientació per a l’ocupació 2020.

X