Matricula’t a la 3a edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local

El 2 de juny s’obre la matrícula per a la tercera edició del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local, organitzat per la Fundació UdG, la Diputació de Girona, l’EAPC i el Consorci AOC.

El Postgrau té com a objectiu capacitar als treballadors del món local en els àmbits de l’administració electrònica i el govern obert per millorar la qualitat de les administracions locals.

El Postgrau s’adreça a:

  • Treballadors de les administracions locals de Catalunya: tècnics, administratius, secretaris, interventors, càrrecs electes, càrrecs eventuals i personal que es trobi immers en el procés d’implantació de la e-administració i el govern obert als ens locals o bé vulgui saber en què consisteix i quins són els reptes i canvis que comporta.
  • Professionals del sector privat que treballin o vulguin treballar conjuntament amb l’Administració pública en els àmbits objecte d’estudi del postgrau.

Nou format

El Postgrau, que iniciarà les classes el proper mes de setembre, canvia de format i combinarà les classes en línia amb les presencials a Girona, per tal de facilitar l’assistència de treballadors públics d’arreu de Catalunya. D’aquesta manera, es realitzaran dos caps de setmana de classes al mes (divendres tarda i dissabte al matí), de setembre a juny, i d’aquests, aproximadament un terç seran en presencial i la resta per videoconferència.

Podeu matricular-vos i obtenir més informació al web del Postgrau d’Administració Electrònica i Govern Obert al Món Local.

X