Talent digital, identitat digital i tecnologies avançades: les temàtiques més ben valorades al Congrés Govern Digital

El talent digital, la identitat digital i les tecnologies digitals avançades han estat les temàtiques més ben valorades en la darrera edició del Congrés de Govern Digital.

Més de 1.400 persones van passar entre els dies 16 i 17 de setembre per l’Auditori AXA, dels quals, 8 de cada 10 estaven satisfets o molt satisfets.

En quant als principals punts forts destaquen el programa, l’organització, el networking i la sala de l’Auditori. Consulteu la infografia que us hem preparat i reviseu les frases destacades de cada una de les taules, les sessions més ben valorades i els elements a millorar.

Estem ja preparant la propera edició del Congrés per al 2021, però per a donar-li continuïtat aquest 2020, estem ultimant els detalls d’una jornada , de la que en breu, us anunciarem la data, el format i el lloc. Estigueu atents a les xarxes socials!

Materials Congrés Govern Digital 2019

Vas assistir al Congrés de Govern Digital i et vas perdre alguna sessió? No vas assistir-hi i voldries fer un cop d’ull a alguna de les taules rodones o sessions? Voldries disposar d’alguna presentació de les que van realitzar-se durant el Congrés? T’agradaria fer-te una idea ràpida de cada una de les taules rodones amb els resums visuals que se’n van fer? Vas ser ponent i t’agradaria disposar d’alguna fotografia de les sessions?

Consulta els materials del Congrés i visualitza i descarrega’t els vídeos, les presentacions, els resums visuals i les fotografies.

Si vols veure en 2 minuts un resum del que va ser el Congrés fes un cop d’ull al vídeo-resum del Congrés de Govern Digital 2019

X