ARP – Comunicació de crema (per a administracions públiques)

Rostolls cremantEl Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació publica el nou servei ARP – Comunicació de crema (per a administracions públiques), adreçat a les comunicacions individuals pròpies que hagin de dur a terme les administracions públiques.

Aquest servei s’activa coincidint amb la creació d’un nou tràmit per a ciutadans i empreses, que des d’ara, també podran tramitar les seves comunicacions de crema individuals de forma telemàtica, a través de Tràmits.gencat.cat. L’objectiu d’aquest nou servei és facilitar que la ciutadania no s’hagi de desplaçar per a tramitar les seves comunicacions, que a partir d’aquesta campanya, podrà dur a terme per internet còmodament des de casa, fins i tot mitjançant IdCatMòbil. Amb tot, les persones que ho desitgin podran seguir adreçant-se als ajuntaments per a presentar les seves comunicacions, com fins al moment.

Per altra banda, cal destacar que el servei d’EACAT ja existent prèviament per a comunicacions col·lectives es mantindrà sense canvis (ARP – Cremes col·lectives/permisos foc Ag. Rurals).

Per tramitar dins d’aquest nou servei aneu a Tràmits, en el Catàleg de tràmits i, concretament, al servei ARP – Comunicació de crema (per a administracions públiques).

X